Hoppa till innehåll

Dalarnas län

Lokal bemanning utifrån era behov

Behöver ert företag hyra in personal på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske t.o.m. få in någon akut, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar?

Trygg och lyhörd bemanning

Som en del av MP Åkeritjänster har vi i Borlänge lång erfarenhet av bemanning inom transport & logistikbranschen. Eftersom vi finns på orten med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Vare sig det gäller chaufförer, truckförare, lagerpersonal eller andra roller/uppdrag, erbjuder vi kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd utifrån just era behov.

Det är vi som bemannar Dalarna

Kristin Andersson, bemanningsspecialist

Kristin började arbeta som chaufför på MP Åkeritjänster efter att hon tog studenten 2014. Under 2020 tog hon steget fullt ut och blev platschef på MP Åkeritjänster för Dalarnas län.

För mig är det viktigt att alltid lyssna och försöka tillgodose både kundens och medarbetarnas behov, och att i dialog komma fram till den bästa lösningen. Jag fokuserar på att hela tiden förbättra och utveckla både mitt och mina medarbetares arbete så att vi ska kunna säga att vi är ett riktigt KAP.”

Fredrik Gesar, biträdande bemanningsspecialist

Fredrik påbörjade sin resa med MP Åkeritjänster redan 2009. Innan dess arbetade han i många år som bland annat säljare, montör och chaufför.

”Jag tillbringar en viss del av min tid på kontoret, men framför allt är jag ’ute på fältet’ med våra medarbetare och kunder, där jag hjälper till med de frågor och funderingar som uppstår, t.ex. kring praktiska utmaningar och rutiner – ’Är inte du trygg, så är inte jag trygg’.”

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Du kan få personlig hjälp från våra lokala bemanningsspecialister eller göra en offertförfrågan på flera olika sätt.

Kontakta oss via formulär

Söker du jobb?

Vill du arbeta som konsult, jobba extra eller söker du ett heltidsjobb och vill testa på olika arbetsuppgifter?

Sugen på franchise?

Vill du starta eget som platschef hos oss? Vi hjälper dig och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.