Hoppa till innehåll

Jönköpings län

Lokal bemanning utifrån era behov

Behöver ert företag hyra in personal på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske t.o.m. få in någon akut, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar?

Trygg och lyhörd bemanning

Som en del av MP Åkeritjänster har vi i Jönköping & Värnamo lång erfarenhet av bemanning inom transport & logistikbranschen. Eftersom vi finns på orten med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Vare sig det gäller chaufförer, truckförare, lagerpersonal eller andra roller/uppdrag, erbjuder vi kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd utifrån just era behov.

Det är jag som bemannar Jönköping

Joacim Bomberg, bemanningsspecialist

”Jag började att arbeta med tunga fordon för ca 22 år sedan och har både kört själv och hanterat personal. Min starka sida är mitt engagemang för trivsel och välmående i arbetet samt förmågan att se lösningen före problemet. Jag känner att MP främjar precis det som jag själv står för. Mitt ledord är laget före jaget.”

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Du kan få personlig hjälp från våra lokala bemanningsspecialister eller göra en offertförfrågan på flera olika sätt.

Telefon

Direkt: 036-3311201
Växel: 036-3311200
Mobil: 076-6664863

Kontakta oss via formulär

Söker du jobb?

Vill du arbeta som konsult, jobba extra eller söker du ett heltidsjobb och vill testa på olika arbetsuppgifter?

Sugen på franchise?

Vill du starta eget som platschef hos oss? Vi hjälper dig och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.