Hoppa till innehåll

Jönköpings län

Lokal bemanning utifrån era behov

Behöver ert företag hyra in personal på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske t.o.m. få in någon akut, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar?

Trygg och lyhörd bemanning

Som en del av MP Åkeritjänster har vi i Växjo lång erfarenhet av bemanning inom transport & logistikbranschen. Eftersom vi finns på orten med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Vare sig det gäller chaufförer, truckförare, lagerpersonal eller andra roller/uppdrag, erbjuder vi kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd utifrån just era behov.

Det är vi som bemannar Värnamo

Tobias Gustavsson Ekenfelt, bemanningsspecialist

Tobias började köra lastbil för snart 30 år sedan. Han har bland annat jobbat med uthyrning av chaufförer i eget bolag och jobbat som chef i logistikföretag. 

”En röd tråd för mig har alltid varit att medarbetare ska trivas och verkligen känna att vi kan utvecklas tillsammans. MP Åkeritjänster jobbar naturligt aktivt med sin värdegrund och summan av det mervärdet kommer våra kunder att märka!”

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Du kan få personlig hjälp från våra lokala bemanningsspecialister eller göra en offertförfrågan på flera olika sätt.

Adress

Värnamo

Kontakta oss via formulär

Söker du jobb?

Vill du arbeta som konsult, jobba extra eller söker du ett heltidsjobb och vill testa på olika arbetsuppgifter?

Sugen på franchise?

Vill du starta eget som platschef hos oss? Vi hjälper dig och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.