Hoppa till innehåll

Våra platskontor

Kontakta oss!

Vi erbjuder alltid en kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd efter era behov och eftersom vi finns lokalt med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta våra platskontor direkt via e-post, telefon. Det går även att kontakta oss genom formulär. som finns här: Kontakta oss

Huvudkontor och postadress

MP Åkeritjänster AB
Ritargatan 6, 1 TR
78170 Borlänge
0243 – 50 17 50
info@akeritjanster.se

Mikael Lipponen

VD & Kundansvarig
0243-50 17 51
mikael@akeritjanster.se

Tobias Ekenfelt

Operativ chef samt Sälj & Marknadsansvarig
0470-922 94
tobias@akeritjanster.se

Kristin Andersson

HR – administratör
0243-50 17 54
kristin@akeritjanster.se

Trygg och lyhörd bemanning

MP Åkeritjänster har funnits sedan 2007 och är en väl etablerad partner till flera åkerier och även ett auktoriserat bemanningsföretag inom transport- och logistikbranschen. Idag har MP över 100 anställda med huvudkontor i Borlänge och har uppdrag från Helsingborg i söder till Luleå i norr. MP har även platskontor i Gävle, Örebro, Jönköping och Värnamo och då vi växer så söker vi alltid efter nya team-medlemmar för anställning på samtliga orter.
Behöver ert företag hyra in chaufförer, truckförare, lagerpersonal, hjulskiftare eller kanske andra typer av roller för uppdrag, på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och dessutom kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske kompetens för akuta behov, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar även vid sjukdom eller semestrar?
Vi på MP gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov både för akuta samt långsiktig bemanning.