Hoppa till innehåll

Lediga jobb i Örebro

Trygg och flexibel anställning?

Sök lediga jobb hos oss! På MP Åkeritjänster har vi fokus på en hög service och flexibilitet för våra kunder och en trivsam och trygg anställning för våra anställda. Vi är ett familjärt team och vi har en värdegrund som bas för vårt arbete: K.A.P – Kvalitet – Ansvar – Positivitet!

Bli en del av vårt team!

Nedan finns de lediga jobb vi just nu annonserar om men vi tar gärna emot spontanansökningar. Vi ser fram emot din ansökan.

Lediga jobb hos oss. Bli en del av vårt team.

MP Åkeritjänster har funnits sedan 2007 och är en väl etablerad partner till flera åkerier och även ett auktoriserat bemanningsföretag inom transport- och logistikbranschen. Idag har MP över 100 anställda med huvudkontor i Borlänge och har uppdrag från Helsingborg i söder till Umeå i norr. MP har även platskontor i Gävle, Örebro, Jönköping, Växjö och Värnamo och då vi växer så söker vi alltid efter nya team-medlemmar för anställning på samtliga orter.

Lediga jobb just nu

Örebro

Spontanansökan

Vill du bli en del av vårt team? Vi är resursleverantör till företag inom transport- och logistikbranschen och är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare till vårt team. Vi har idag 5 platskontor runt om i landet och på flera av våra orter söker vi nu chaufförer för uppdrag vid behov.

Ansök senast 2024-06-30T21:59:59.000000Z

Mer information och ansökan till tjänsten ”Spontanansökan”