Hoppa till innehåll

Borlänge

Lokal bemanning utifrån era behov

MP Åkeritjänster har i Borlänge lång erfarenhet av bemanning inom transport och logistikbranschen. Vi erbjuder alltid en kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd efter era behov. Eftersom vi finns lokalt med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta våra bemanningsspecialister direkt via e-post, telefon eller eller formulär.

Besök- och postadress:
MP Åkeritjänster AB
Ritargatan 6, 1 TR
781 70 Borlänge
0243 – 50 17 50
info@akeritjanster.se

Kristin Andersson, Platschef Borlänge

Kristin Andersson

Platchef Borlänge & Bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering
0243-50 17 52
kristin@akeritjanster.se

Fredrik Gesar, Biträdande Platschef Borlänge

Fredrik Gesar

Bitr. platschef Borlänge och bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering
0243-50 17 53
fredrik@akeritjanster.se

Trygg och lyhörd bemanning

MP Åkeritjänster har funnits i Borlänge sedan starten 2007 och är en väl etablerad partner till flera åkerier. Idag har MP ett 50-tal anställda i Dalarna och har uppdrag från Helsingborg i söder till Luleå i norr. Borlänge är även företagets huvudkontor. MP:s andra platskontor finns i Gävle, Örebro, Jönköping, Växjö och Värnamo och då vi växer så söker vi alltid efter nya team-medlemmar för anställning på samtliga orter.
Behöver ert företag hyra in chaufförer, truckförare, lagerpersonal, hjulskiftare eller kanske andra typer av roller för uppdrag, på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och dessutom kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske kompetens för akuta behov, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar även vid sjukdom eller semestrar?
Vi på MP gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov både för akuta samt långsiktig bemanning.