Hoppa till innehåll

Borlänge

Bemanning av transport i Borlänge

MP Åkeritjänster har i Borlänge lång erfarenhet av bemanning inom transport och logistikbranschen. Vi erbjuder alltid en kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd efter era behov. Eftersom vi finns lokalt med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta våra bemanningsspecialister direkt via e-post, telefon eller eller formulär.

Besök- och postadress:
MP Åkeritjänster AB
Ritargatan 6, 1 TR
781 70 Borlänge
0243 – 50 17 50
info@akeritjanster.se

Maja Alm

Platschef Borlänge & Bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering.
0243-50 17 52
maja@akeritjanster.se

Fredrik Gesar

Bitr. platschef Borlänge & Bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering.
0243-50 17 53
fredrik@akeritjanster.se

Trygg och lyhörd bemanning

MP Åkeritjänster har funnits och tillhandahållit bemanning av logistik i Borlänge sedan starten 2007. Vi är en väletablerad partner till flera åkerier. Idag har MP ett 50-tal anställda i Dalarna och har uppdrag från Helsingborg i söder till Luleå i norr. 

Borlänge är företagets huvudkontor. MP:s andra platskontor finns i Gävle, Örebro, Jönköping och Värnamo. Då vi växer, söker vi alltid efter nya team-medlemmar för anställning på samtliga orter.

  • Behöver ert företag hyra in chaufförer på kort eller lång sikt i eller runt Borlänge? 
  • Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och dessutom kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? 
  • Behöver ni kanske kompetens för akuta behov, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar även vid sjukdom eller semestrar?

    Vi på MP gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov både för akuta uppdrag och långsiktig bemanning.