Hoppa till innehåll

Gävle

Lokal bemanning utifrån era behov


MP Åkeritjänster har i Gävle lång erfarenhet av bemanning inom transport och logistikbranschen. Vi erbjuder alltid en kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd efter era behov och eftersom vi finns lokalt med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta våra bemanningsspecialister direkt via e-post, telefon eller formulär.

Besöksadress:
Strömsbrovägen 17
803 09 Gävle

Mats Eklöf, platschef och bemanningsspecialist i Gävle.

Mats Eklöf

Platschef Gävle och Bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering
026-455 04 51
mats@akeritjanster.se

Joel Johansson
Bitr. platschef Gävle och Bemanningsspecialist

Joel Johansson

Bitr. platschef Gävle och Bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering
073-805 13 39
joel@akeritjanster.se

Trygg och lyhörd bemanning

MP Åkeritjänster har funnits sedan 2007 och är en väl etablerad partner till flera åkerier. Idag har MP ett 50-tal anställda i Gävle och företaget har idag uppdrag från Helsingborg i söder till Luleå i norr. I Borlänge finns företagets huvudkontor och dessutom finns fler platskontor i Örebro, Jönköping, Växjö och Värnamo och då vi växer så söker vi alltid efter nya team-medlemmar för anställning på samtliga orter.
Behöver ert företag hyra in chaufförer, truckförare, lagerpersonal, hjulskiftare eller kanske andra typer av roller för uppdrag, på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och dessutom kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske kompetens för akuta behov, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar även vid sjukdom eller semestrar? Vi på MP gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov både för akut samt långsiktig bemanning.