Hoppa till innehåll

Jönköping

Lokal bemanning utifrån era behov

MP Åkeritjänster har i Jönköping lång erfarenhet av bemanning inom transport och logistikbranschen. Vi erbjuder alltid en kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd efter era behov. Eftersom vi finns lokalt med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta våra bemanningsspecialister direkt via e-post, telefon eller formulär.

Besöksadress:
Fordonsvägen 8
553 02 Jönköping

Joacim Bomberg Platschef och bemanningsspecialist i Jönköping.

Joacim Bomberg

Platchef Jönköping & Bemanningsspecialist
Frågor kring personalbehov, anställning samt nyrekrytering
036-331 12 01
joacim@akeritjanster.se

Trygg och lyhörd bemanning

MP Åkeritjänster har funnits sedan 2007 och är en väl etablerad partner till flera åkerier. Idag har MP över 100 anställda i företaget och har uppdrag från Helsingborg i söder till Luleå i norr. Företagets huvudkontor finns i Borlänge, Dalarna. Förutom Jönköping så finns platskontor i Gävle, Örebro, Växjö och Värnamo. Vi växer och söker efter nya team-medlemmar för anställning på samtliga orter.

Behöver ert företag hyra in chaufförer, truckförare, lagerpersonal, hjulskiftare eller kanske andra typer av roller för uppdrag, på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och dessutom kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske kompetens för akuta behov, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar även vid sjukdom eller semestrar? Vi på MP gör alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov både för akut samt långsiktig bemanning.