Hoppa till innehåll

Örebro län

Lokal bemanning utifrån era behov

Behöver ert företag hyra in personal på kort eller lång sikt? Vill ni vara säkra på att personerna ni tar in har rätt kompetens, rätt motivation och kan vara flexibla i hur mycket och hur länge de arbetar hos er? Behöver ni kanske t.o.m. få in någon akut, så er verksamhet kan fortsätta rulla på utan förseningar?

Trygg och lyhörd bemanning

Som en del av MP Åkeritjänster har vi i Örebro lång erfarenhet av bemanning inom transport & logistikbranschen. Eftersom vi finns på orten med närhet till vår personal, kan vi snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet. Vare sig det gäller chaufförer, truckförare, lagerpersonal eller andra roller/uppdrag, erbjuder vi kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd utifrån just era behov.

Det är jag som bemannar Örebro

Simon Mannegard, bemanningsspecialist

”Under mina ganska exakt 10 år i branschen har jag gjort allt ifrån att köra budbil till specialtransporter, legat ute i Europa samt varit transportledare. 

Med denna spridda erfarenhet i ryggen ska jag göra absolut allt jag kan, för att göra MP Åkeritjänster till det bästa bemanningsföretaget, samt arbetsgivaren i Örebro.”

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Du kan få personlig hjälp från våra lokala bemanningsspecialister eller göra en offertförfrågan på flera olika sätt.

Kontakta oss via formulär

Söker du jobb?

Vill du arbeta som konsult, jobba extra eller söker du ett heltidsjobb och vill testa på olika arbetsuppgifter?

Sugen på franchise?

Vill du starta eget som platschef hos oss? Vi hjälper dig och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.