Hoppa till innehåll

Vad säger kunderna?

Vi erbjuder alltid en kompetent och lyhörd bemanning, skräddarsydd efter våra kunders behov. Vi finns lokalt med närhet till vår personal och kan snabbt hitta rätt person för rätt uppdrag, så att kunden tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet. 

MP Åkeritjänster har funnits sedan 2007 och är en väl etablerad partner till flera åkerier och även ett auktoriserat bemanningsföretag inom transport- och logistikbranschen. Idag har MP över 100 anställda med huvudkontor i Borlänge och har uppdrag från Helsingborg i söder till Umeå i norr. MP har även platskontor i Gävle, Örebro, Jönköping, Växjö och Värnamo.

Några ord från våra kunder

vad säger kunderna Däckia

”Behöver ni öka bemanningen temporärt? Det gör vi och rekryterar enbart av MP Åkeritjänster då det kommer kompetent personal på utsatt tid. Lämnar med glädje goda referenser om detta företag.”
/ Magnus Östlund, Däckia Borlänge

”Vi har anlitat MP Åkeritjänster ett antal år och är mycket nöjda med den servicen vi får. MP Åkeritjänster tillhandahåller alltid kompetent personal. Vi rekommenderar MP Åkeritjänster.”
/ Jannice Roos, Gustavssons Åkeri AB

Vad säger kunderna Gustavssons åkeri
vad säger kunderna markaryds frakt

”Vi har egna anställda lotsar i Värnamo men i Borlänge anlitar vi MP Åkeritjänster för detta. Vi har anlitat MP Åkeritjänster under många år för vår lotsverksamhet i Dalarna och vi anser att MP Åkeritjänster är ett mycket kundfokuserat företag med väldigt hög servicenivå och professionalism rakt igenom. Rekommendera er varmt att anlita detta företag.”
/ Bo Gunnarsson, Markaryds frakt AB

”Jag kan med gott samvete rekommendera MP Åkeritjänster då de är flexibla och lösnings-orienterade. Vi får alltid ett bra bemötande och de lyssnar om vi har några åsikter och försöker alltid tillmötesgå våra behov.”
/ Fredrik Karlsson, DHL Åkeri

vad säger kunderna DHL

Enkät för kunder

Vi har genomfört en enkät för våra kunder. Där har vi ställt frågor för att bland annat få svar på hur enkelt det är att komma i kontakt med oss samt hur samarbetet fungerar. Ytterligare områden vi har fokuserat på har varit om vi löser kundernas personalbehov på ett tryggt och enkelt sätt samt om vår personal har den kompetensen som behövs.

Vi utför kundundersökningar två gånger per år och den senaste var våren 2024.

Högt betyg!

Kunder är nöjda säger Mikael Lipponen VD

-Vi är stolta och glada över att snittbetyg är så högt som 4,3 av 5 möjliga! Våra kunder uppfattar oss som en bra leverantör och ger oss höga betyg i service och kompetens. Vi får också till oss flera förbättringsmöjligheter som vi ska såklart tar till oss och jobba vidare med.

VD Mikael Lipponen.