Hoppa till innehåll

Personalbemanning sedan 2007

Med huvudkontor i Borlänge – Dalarna, har MP Åkeritjänster växt från ett enmans- konsultföretag till att vara Sveriges ledande bemanningsföretag i branschen. Idag är vi över 100 anställda hos oss och vi har även platskontor på flera orter. Vi gör fler än 11 000 enskilda personalbemanningar per år och har chaufförer på vägarna för transporter från Helsingborg i söder till Luleå i norr.

MP fortsätter dessutom att växa och vi siktar på att etablera oss på fler orter och i fler regioner de närmaste åren.

Diplomerad tillväxt

MP:s snabba och sunda tillväxt har prisades 2016 samt 2017. Då diplomerades vi som Gasellföretag av Dagens industri.

Om oss Årets gasellföretag 2016
Om oss Årets gasellföretag 2017.

Auktoriserat för din trygghets skull

MP Åkeritjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att vi:

  • följer gällande regler och lagar för t.ex. affärsmässighet, leveransvillkor och kollektivavtal
  • omfattas av en ansvarsförsäkring – en garanti för din trygghet som kund
  • blir granskade av auktorisationsnämnden
    en gång per år

Mer om auktorisering och kollektivavtal

Om oss logo

Mer om vad våra kunder säger om oss, om vår värdegrund eller hur du kan bli en del av företaget genom franchise finns att läsa här:

Livet bakom ratten visade vägen framåt

MP Åkeritjänster är grundat av Mikael Lipponen, som idag är vd för koncernen. Mikael har många års erfarenhet från branschen både som företagsledare och chaufför. Han började arbeta som lastbilschaufför 1998. Det var under åren ute på vägarna som Mikael såg behovet av snabb och tillförlitlig bemanningshjälp, vid t.ex, sjukskrivningar eller leveranstoppar. Han startade ”Mikaels Personalkonsult” 2007 och sedan dess har företaget växt till att idag sysselsätta över 100 personer. Även om det mesta av hans tid främst går åt till affärsutveckling, så rycker han fortfarande ibland ut som chaufför om han har möjlighet.

om oss Mikael Lipponen VD

Jag tycker det är viktigt att vara mitt i verksamheten och att ha genuint intresse och förståelse för personalens och kundernas utmaningar och behov. Det är det som gör att vi kan bygga en verksamhet som levererar på högsta nivå – de små dagliga detaljerna gör helheten!

Mikael Lipponen, vd för MP Åkeritjänster