Hoppa till innehåll

Vad tycker medarbetarna?

Våra medarbetare är grundbulten för verksamheten och vi är mycket stolta över att vi nu är över 100 MP:are runt om i landet. Medarbetarna på MP finns på 5 olika orter – Borlänge, Gävle, Örebro, Jönköping samt Värnamo. Vi gör fler än 11 000 enskilda personalbemanningar per år. MP har chaufförer på vägarna för transporter från Helsingborg i söder till Umeå i norr. Vi växer dessutom och vill bli fler medarbetare på flertalet orter.

Vad tycker medarbetarna Örebro
Medarbetare

På MP Åkeritjänster har vi fokus på en hög service och flexibilitet för våra kunder och en trivsam och trygg anställning för våra anställda. Vi är ett familjärt team och vi har en värdegrund som bas för vårt arbete:
K.A.P – Kvalitet – Ansvar – Positivitet!

Medarbetarna på MP deltar i en medarbetar-undersökning två gånger per år och den senaste var våren 2024.

Högt betyg av medarbetarna

Mikael Lipponen VD Vad tycker medarbetarna medarbetare

– Vi är oerhört stolta och glada över det höga snittbetyget (5,2 av 6) vi fått och hur vi uppfattas som arbetsgivare. Det finns alltid områden vi kan förbättra oss på och det ska vi såklart fortsätta att jobba med. Sammantaget ger enkäten oss en bra bild över att de flesta trivs riktigt bra att jobba hos.
Det är mycket glädjande!
/ Mikael Lipponen.

Bli en del av vårt team!

Nyfiken på oss? Just nu har vi flera lediga tjänster på hel-, del- samt visstid.
Vi tar även gärna emot spontanansökningar. Många av de visstidsanställningar vi rekryterar till leder till tillsvidareanställning.